Žena sa obimom zadnjice od dva metra

Sarah Macy nosi najveći postojeći konfekcijski broj pantalona a jednom je i toalet šolja pukla pod njom, ali Sarah je na svoju zadnjicu, koja je jedna od najvećih na svijetu, izuzetno ponosna.


Majka dvoje djece iz Čikaga ima 203 kilograma i zadnjicu čiji opseg iznosi nevjerovatnih 201 centimetar, zato joj prolazak kroz vrata standardne veličine ponekad predstavlja problem. Ipak, njen "ponos" košta porezne obveznike jer Sarah mjesečno prima oko 900 eura zbog ograničene pokretljivosti.


"Svakog dana dobijem nekakav komentar, neke loše i neke dobre. Nekad sam se stidjela, ali sad sam ponosna", tvrdi Sarah koju su i u školi ismijavali zbog velike zadnjice, ali ona je odgovarala: "To je nasljedno, ja tu ništa ne mogu".


Njen fizički izgled privlači mnoge muškarce koji je hvale na raznim internet stranicama na kojima je njen prijatelj objavio njene fotografije.

"Neki ljudi jednostavno ne mogu da vjeruju da osoba može da ima toliku guzu. Misle da nije prirodna jer imam relativno uzak struk i ramena", priča Sara.


Odjeću kupuje po narudžbi, njene majice su broj 7XL, a pantalone 10XL tako da ne može odjeću da kupuje u normalnim prodavnicama.







zanimljivosti

Post A Comment:

0 comments: